Autóüveg fólia

Autóüveg fólia

Karosszéria fólia

Biztonsági fólia

UV Shield

Tükröző fólia

Nem tükröző fólia

Dekor fólia

Az autó üvegfólia mind Önt, mind az autóját megóvja a nap káros hatásaitól.

Az SL Llumar autó üvegfólia fejlesztésénél fő figyelmet kapott, hogy autója szépségének kiemelése mellett az Ön védelmét is szolgálja. Fóliáink kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt hogy tisztább, komfortosabb kilátást nyújtsanak. Az üvegfólia az üveg belső felületére kerül felszerelésre, így egyben tartja a szilánkosra tört üveget - csökkentve a személyi sérülés veszélyét - és távol tartja a tolvajokat.

 

Az összes autó üvegfólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva az ablakok mozgatása közbeni karcolódások elkerülése érdekében. Továbbá minden filmünk UV szűrőréteggel van ellátva az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve autója belsejének kifakulás veszélyét vagy az UV által okozott bőrbetegségek kialakulását az üvegen keresztül.

 

Autófóliáink a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével, H-engedélyszámmal, rendelkeznek! (A szabályozást lásd: Magyar Közlöny)

 

 

 

Biztonságtechnika, Szilánkvédelem

 

A nagy szakítószilárdságnak és az ultraerős ragasztóanyagnak köszönhetően az ilyen filmmel védett felület képes egyben tartani az üveget balesetek esetén. Az üvegtörésre jellemző szilánk így már nem okozhat balesetet, valamint megnehezíti a betörők és a szándékos rongálók dolgát. Társaságunk és a biztonsági filmek is rendelkeznek a MABISZ engedélyével, mely a biztonsági filmeket elfogadja, mint betörés késleltető eszközt, ezáltal rács helyett is alkalmazható.

 

 

 

Hő- és Fényvédelem

 

A reflexiós és fémgozölt bevonatú filmek képesek meglepően magas, akár 75-80%-ban visszaverni a nap energiáját. Télen, az üvegeken kiáramló hő közel 30%-át képes visszatartani. A klímatizált helyiség nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válhat, hiszen jelentős energiát takaríthatunk meg alkalmazásával. Mindemellet kiszűri a nap káros sugarainak (UV) 99, 5 %-át.
A különböző színű és árnyalatú filmek nemcsak esztétikai szempontból nyújtanak magas színvonalú hatást, de a mögöttük lévő értéktárgyak élettartamát is sokszorosára növelhetik.

 

A CPfilm (fólia) javít a már meglévõ üvegfelületek minõségén, egyben megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági elõírásoknak, melynek bizonyítéka, hogy rendelkezik az ISO 9001 minõsítéssel is.

Szolgáltatásainkat kiváló minőségben és 5 év garanciával végezzük.

 

KSZR Bt. / 06-52-446-651 / b.kszr@chello.hu / Debrecen